Esquí

Així va anar el Campionat de Catalunya de Rollerski

Decidits els millors especialistes catalans de rollerski

En un enclavament fantàstic com el de Baqueira Beret es va celebrar, el passat de cap de setmana, el Campionat de Catalunya de Rollerski. La classificació es va decidir per la suma de resultats de les tres proves, amb significativa presència de l’equip de tecnificació de la FCEH.

Una cronoescalada de 3,5km i 270 metres de desnivell positiu en categoria absoluta, i de menys distància per a participants més petits, va obrir foc al Campionat de Catalunya d’Esquí de Rodes o Rollerski, que també acollia el 1r Trofeu Naut Aran.    

Al test de dissabte hi van seguir dues proves més, en modalitat sprint i supersprint. Dues curses, celebrades el matí de diumenge, de curta distància, on es posava a prova la velocitat i capacitat de reacció dels participants.

Finalitzades les tres proves de l’esdeveniment, i un cop sumats els resultats parcials, Pol Makuri (CENA) va proclamar-se campió en categoria sènior, mentre que Marta Moreno (CAEI) i Bernat Gabarró (CENA) van ser els més ràpids en U20, amb Nil Cardona (CEFUC) segon.

En U18, la millor va ser Júlia Pueyo (CEFUC), per davant de Martina Miquel (CENA). En homes, el podi va estar ocupat plenament per membres de l’equip català, on Aniol Borrell (PEC) va alçar el títol per davant de Marc Colell (CEFUC) i Roc Vilaró (BELLVER).

En U16, Berta Guitart (CENA) va ser la més ràpida, seguida de Núria Ruiz (CENA) i Naia González (CAEI). Per la seva part, Pablo Moreno (CAEI) va firmar una sòlida victòria, amb Arnau Miquel (CENA) segon i Pau Molins (CENA) tercer.

Per últim, en categoria U14, victòria de Joana Puig (BELLVER) seguida d’Ona Pons (PEC). En homes, Jofre Puig (BELLVER) va ser el millor del cap de setmana, amb Bernat Cadena (CENA) i Pau Julià (PEC) completant el podi.

A més, en la primera edició del Trofeu Naut Aran, on no era necessari finalitzar les tres proves per estar a la classificació, Marta Moreno (CAEI) va obtenir la victòria amb 232 punts, seguida de Júlia Pueyo (CEFUC) amb 220 i Martina Miquel (CENA) amb 200.

En categoria masculina, Aniol Borrell (PEC) va endur-se el títol amb 250 punts, mentre que el basc Peio Añarbe amb 185 i Marc Colell (CEFUC) amb 155 van completar el podi.
Tanmateix, ressaltar la participació d’esportistes de categories U12, U10 i U8, el futur de l’esquí de fons que també van voler-hi estar presents i que van rebre un petit obsequi i reconeixement en l’acte de lliurament de premis.

Una competició, celebrada amb la col·laboració i implicació del CAEI, Ajuntament Naut Aran, Baqueira Beret i el Conselh Generau d’Aran, que dona prestigi a una modalitat que creix any rere any.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)