Futbol sala

Dídac Plana, l’heroi del Barça en el derbi contra l’Industrias (3-4)

El porter blaugrana ha fet una exhibició amb aturades de mèrit que no han permès la remuntada colomenca

El Barça, amb un partit més disputat, es manté líder de la primera divisió després de guanyar el derbi català a la pista de l’Industrias Santa Coloma (3-4) amb un final boig on s’han fet tres gols en el darrer minut i mig.

El derbi ha començat amb dues ocasions de Drahovsky que no han entrat. I ha aparegut el Barça, que no havia tingut cap ocasió, per avançar-se amb un gol de Dyego després d’una pilota recuperada a la banda i definir perfectament després d’una retallada. Els colomencs han quedat descol·locats i ho ha aprofitat Ferrao que només ha necessitat 20 segons per fer dos gols seguits, un de voleia i un altre després d’un revers, i obligar a Javi Rodríguez a demanar un temps mort. Els últims minuts del primer temps els colomencs han jugat amb Corso de porter-jugador i els colomencs han tingut dues ocasions de gol. Al descans 0-3 amb l’Industrias dominant 17 dels 20 minuts del primer temps. A 1:38 per acabar el partit Corso ha marcat el gol que ha posat emoció als últims instants (2-3) però el Barça ha reaccionat ràpid i Adolfo, exIndustrias, ha marcat només 18 segons després que semblava sentenciar (2-4). Però de nou els de Javi Rodríguez han reaccionat i han marcat de penal a 35 segons pel final (3-4). Els colomencs però no han tingut temps per empatar.

Abans del partit l’Ajuntament va inaugurar oficialment la llotja del Pavelló Nou amb una placa d’agraïment a Vicenç García, president i peça clau del futbol de sala a Anta Coloma de Gramenet i a Catalunya.