Ciclisme

Erik Martorell acaba el mundial amb un bon setè lloc en l’eliminació

El maresmenc i el basc Zuazubiskar han sigut onzens en madison

Erik Martorell ha finalitzat el mundial en pista que s’està disputant a Roubaix. amb una bona setena posició en la prova d’eliminació. El maresmenc ha fet una bona cursa i ha maniobrat bé entre els vint participants. El títol ha sigut per l’italià Elia Viviani i el segon lloc pel portuguès Iuri Leitao.

En aquesta última jornada Erik Martorell i el basc Illart Zuazubiskar han finalitzat en l’onzena posició del la prova de madison. La parella de la selecció espanyola no han estat mai en la lluita per les primeres posicions. El títol ha sigut pels danesos Lasse Hansen i Michael Morkov que han sumat 68 punts i han superat per només quatre a Itàlia. Bèlgica ha acabat tercera a sis punts.

Helena Casas ha disputat el Keirin i ha quedat eliminada en la repesca sense poder accedir a la segona eliminatòria. Ha sigut sisena en la seva sèrie i després ha ocupat la segona posició en la seva eliminatòria de repesca, però només passava la primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)