Handbol

Aleix Gómez renova pel Barça fins al 2026

L’extrem sabadellenc amplia quatre temporades més el seu contracte amb el club blaugrana

L’extrem sabadellenc Aleix Gómez seguirà vestint la samarreta del Barça fins al 2026 després de la renovació per quatre temporades del seu contracte que expirava el 2022. Amb aquesta renovació, el Barça s’assegura una peça fonamental en els esquemes de Carlos Ortega.

Nascut al maig del 1997, va arribar als equips de formació del FC Barcelona la temporada 2009-10 provinent de l’OAR Gràcia de Sabadell amb només 12 anys i ha passat per totes les categories culers fins a arribar al primer equip, on és un jugador fonamental. L’Aleix va debutar amb el primer equip del Barça la temporada 2014-15 en un partit de la lliga Asobal al Palau davant del Ciudad Encantada i ja aquell dia va ser capaç d’anotar el seu primer gol. Des de llavors, l’extrem sabadellenc ha tingut una projecció meteòrica dins de l’handbol mundial. “Estic molt content. Penso que estic al millor club del món i espero estar molts més anys aquí. Això és casa meva, sóc català i culer de tota la vida i penso que s’estan fent bé les coses. Espero defensar aquesta samarreta durant molts anys”, ha dit el jugador en declaracions difoses a través del club.

Reconeixement internacional

Als passats Jocs Olímpics de Tòquio, l’Aleix va ser escollit dins del set ideal de la competició després d’una gran actuació individual. Durant el torneig olímpic va fer 44 llançaments a porteria i només va fallar-ne un. A més, també va ser l’encarregat de llançar els penals amb una gran efectivitat també (19-21). A l’última edició de la Champions, on el Barça va conquerir la desena Copa d’Europa de la història de la secció, el de Sabadell va sumar 92 gols, i va ser el quart màxim anotador de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)