Handbol

Duel sense precedents a Porto

Handbol. El Barça, encara sense Luka Cindric ni Melvyn Richardson, defensa el lideratge de la Champions contra el bloc de la selecció portuguesa i un assidu dels atacs amb set jugadors

El Barça defensa el lideratge de la Champions amb un duel inèdit a la pista del Porto (20.45 h, per Esport 3), el màxim exponent de l’efervescent handbol portuguès. Carlos Ortega continua sense poder comptar amb la plantilla completa, i aquest cop es queden a Barcelona Luka Cindric i Melvyn Richardson. Domen Makuc, per tant, continuarà acaparant la direcció del joc blaugrana. Per a aquest partit històric contra el Barça, el Porto disposarà del màxim suport de l’afició, que ja ha exhaurit les 2.200 entrades del petit Dragão Arena. Ortega admet que la setmana passada contra el PSG van fer possiblement el millor partit del curs, i que aquesta “ha de ser la línia a seguir”. Per a aquest duel estarà especialment motivat el pivot portuguès Luis Frade, que tot i haver defensat els colors de l’Sporting no amaga la seva predilecció pel Porto. “És un equip equilibrat, que té un perillós set contra sis”, avisa. El Porto ocupa el cinquè lloc de grup, amb 4 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)