Handbol

Antequera serà la seu de la fase final de la copa del rei

La final a vuit es disputarà entre el 25 i el 27 de març i el Barça ja té la plaça assegurada per la seva condició de campió vigent

El pavelló Fernando Argüelles de la població andalusa d’Antequera serà la seu de la pròxima edició de la copa del rei d’handbol, entre el 25 i el 27 de març i recull així el testimoni de Madrid, que havia organitzat els dos últims tornejos del KO. L’Antequera, com a amfitrió, ja té una plaça assegurada en la final a vuit, així com el Barça per la seva condició de campió vigent. De fet, l’equip blaugrana és el gran dominador de la competició, amb 25 títols, els 8 últims aconseguits de manera consecutiva. Antequera ja havia estat l’escenari de la copa el 2010, que també va guanyar el Barça. La fase final també serà especial per a Carlos Ortega, nascut a Màlaga i que va iniciar la seva etapa a les banquetes precisament a l’Antequera, entre el 2005 i el 2011.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)