Adrià Delgado salva l’empat del CN Barcelona (6-6) a 1,3 segons del final

El partit ha tingut diverses alternatives i el conjunt cenebista ha estat capaç de capgirar el resultat contra el Zuglo amb dos gols en meys d’un minut. La tornada dels quarts de final de l’Euro Cup es resoldrà el 10 de novembre a Hongria

Un gol d’Adrià Delgado a 1,3 segons del final ha salvat l’empat del CN Barcelona contra el Zuglo (6-6) en l’anada dels quarts de final de l’Euro Cup. L’eliminatòria es resoldrà el 10 de novembre en la piscina hongaresa. El duel de la Nova Escullera (1-0, 1-0, 1-3 i 3-3) ha estat marcat per les defenses, amb grans intervencions de Mario Lloret sota els pals, i una tensió que ha anat in crescendo a mesura que s’acostava el desenllaç del partit.

El conjunt cenebista ha colpejat primer gràcies als gols de Marc Valls en superioritat i Pere Estrany davant un Zuglo que ha estat incapaç de veure porteria en els dos primers quarts. La reacció magiar ha arribat després de la represa, tot i el gol de Roger Tahull en superioritat (3-3). El Zuglo, amb dues dianes consecutives de Matyas Pasztor, ha obert una perillosa bretxa de dos gols (3-5) en el quart definitiu. Lukas Durik, després d’una gran assistència de Blai Mallarach, donava aire als barcelonins, però un xut des de l’extrem de Miklos Csapo avançava novament als visitants (4-6). La remuntada semblava missió impossible, però el CN Barcelona ha estat capaç d’anotar dos gols en menys d’un minut. Després d’un temps mort de Víctor González, Valls marcava el seu segon gol en superioritat i quan ja s’albirava el final Delgado ha fet esclatar l’eufòria a la Nova Escullera.