Atletisme

La pista coberta de Sabadell reprendrà l’activitat al desembre

L’anella de la corda serà substituïda aquest curs per la que es va instal·lar al Sant Jordi i un cop acabi la temporada es procedirà a la reconstrucció de la pista original

La competició atlètica tornarà aquest hivern a la pista coberta de Sabadell. La Federació Catalana d’Atletisme (FCA), d’acord amb les quatre administracions implicades (Ajuntament de Sabadell, Generalitat de Catalana, Diputació i Consell Superior d’Esports), ha trobat la fórmula per mantenir el calendari habitual de la campanya indoor. La part central de la pista de Sabadell, que es troba en perfectes condicions, es mantindrà intacta i l’anella de la corda se substituirà temporalment per la pista que es va ubicar el curs passat al Palau Sant Jordi, la del mundial de 1995, segons explica a través d’un comunicat el president de la FCA, Joan Villuendas. L’anella original va ser malmesa per radials quan el pavelló sabadellenc es va convertir en un hospital de campanya a l’inici de la pandèmia. Els tràmits necessaris i propis de l’administració quan s’executa una obra pública amb les diferents etapes d’imperatiu legal feien inviable arribar a temps per poder-hi celebrar la competició, entre els mesos de gener i març.

Segons el comunicat, un cop acabi aquesta temporada, s’iniciaran les obres de reconstrucció de la pista amb la garantia i el temps suficient per finalitzar la restauració i afrontar la campanya del 2023 amb total normalitat. La solució per afrontar aquest curs ha arribat després d’un ampli i llarg treball de negociació i recerca de recursos de les diferents institucions per reconstruir la instal·lació desballestada durant l’inici de la pandèmia.

Calendari aprovat

Amb aquesta solució, la competició de pista coberta ja podrà arrencar a Sabadell a partir de l’11 de desembre. De fet, la junta de la FCA ja ha aprovat la configuració del calendari, en què destaquen el campionat de Catalunya de clubs A (23 de gener), el campionat de Catalunya absolut (6 de febrer) i el campionat d’Espanya sub16 (26 i 27 de març). Falta per concretar encara la data del tradicional míting internacional de Catalunya, que seria just abans o després del campionat absolut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)