El Granollers supera el Logronyo i ja és segon

Handbol. Pol Valera (9 gols) i Chema Márquez (11) són determinants

El Fraikin BM Granollers va superar amb nota el duel contra el Logronyo La Rioja (31-29), un dels seus rivals directes, i de moment escala fins a la segona posició de l’Asobal. Liderats pels internacionals Pol Valera (9 gols) i Chema Márquez (11), l’equip vallesà va fer una primera part per emmarcar, tant en atac com en defensa (19-14). Després de la represa, el conjunt de La Rioja va fer un pas endavant i els vallesans, molt castigats per les exclusions, van perdre pistonada. El Logronyo va empatar el duel (29-29) a 5 minuts del final. El conjunt d’Antonio Rama va saber refer-se d’uns minuts de col·lapse i, a partir de la defensa i dos gols de Valera i el petit dels Márquez, va signar la sentència.