El Sarrià s’estavella contra la defensa del Port Sagunt (29-20)

Segona derrota seguida del Sarrià a la lliga en el segon partit seguit a fora, en aquest cas a Port Sagunt i contra un equip que fa un any jugava a l’Asobal i que, com els sarrianencs, duien un triomf. L’equip de Josep Espar s’ha estavellat contra la defensa 6-0 local i, als minuts finals, ha vist com el Sagunt amb tres jugadors de la pedrera enfilaven la diferència fins els 9.

El 6-5 de Soares erael primer avantatge local, al minut 12 i després d’un gran inici sarrianenc liderat per Mariscal (0-1 i 1-2) i Toro a la porteria. Ballester de 7 metres situava la màxima i era exclòs després (5:55). Josep Espar ha demanat temps amb el 9-7 quan havien passat 11:49 i amb la màxima en contra després de penal aturat per Moreno, el refús del qual acabava en mans del llançador i autor del posterior gol. Aaron Díaz feia el 10-7 amb el Sarrià sense marcar en estàtic i veient com el marge s’ampliava (14-10 i 15-11) amb el Port Sagunt atacant amb set i dos gols visitants a porteria buida.

L’exclusió de Lucea al 2 de la segona la salvava Jaureguiberry (16-12). Pórtulas ha fet el segon gol visitant de la segona meitat superat el minut 10 (18-13) després d’una primera màxima de 6, de Soares que ha estat desqualificat el 13 de la segona (19-13).

Pep Arnau ha trobat el camí del pivot i Masmiquel ha fet tres gols seguits (23-17) quan la diferència s’havia estabilitzat en 8 (22-14 i 23-15) però l’entrada de jugadors de la pedrera pels locals, molt motivats, ha estat l’impuls que ha permès veure una màxima de 9 tot just a l’últim minut.