El Sarrià no se’n surt en estàtic

Handbol. Segona derrota en dos partits seguits a fora per a l’equip de Josep Espar

Port Sagunt 29 Sarrià 20

FERTIBERIA PORT SAGUNT:Admella, Alfonso, Ortega (3), Del Valle (4), Díaz (5), Cunha (1), Soares (4), Bergantiño (2), Del Rincón (2), Martínez, Nolasco (1), Manzano (2), Sedano (1), Arnau, Poveda (4) i Olivares.UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Moreno, Pararols (2), Per Arnau, Pórtulas (2), Vicente, Masmiquel (4), Teixidor (3), Toro, Jaureguiberry (3), Ballester (2), Lucea, Font, Mariscal (2), Gutiérrez (2) i Torres.PARCIALS:2-3, 5-5, 7-7, 10-7, 11-9, 15-11; 17-12, 18-12, 21-14, 23-16, 25-19 i 29-20.ÀRBITRES:José Alberto Romero Cruz i Enrique Javier Romero Cruz. Exclusions a Nolasco i Poveda i a Vicente, Ballester i Poveda. Soares, desqualificat.

Segona derrota en dos partits seguits del Sarrià a fora, a Port Sagunt, amb l’equip de Josep Espar incapaç de superar la 6-0 local. Només corrent, a l’inici i liderat per Mariscal (0-1 i 1-2) i Toro a la porteria. Ballester de set metres va situar la màxima (4-6) però quan els locals van millorar el replegament es van acabar les opcions: 9-7 al 12’ en la segona opció al penal aturat per Moreno. El Port Sagunt, atacant amb set, va permetre dos gols del Sarrià a porteria buida, perquè en estàtic era impossible. En la segona meitat un xut de Jaureguiberry (16-12) amb un menys i amenaça de passiu i el 18-13 de Pórtulas superat el 10’. L’entrada de Pep Arnau va permetre a Masmiquel enllaçar tres gols (23-17), un miratge.