Atletisme

Títols per a L’Hospitalet i el Manresa a Calonge i Sant Antoni

Santi Catrofe (CA Santa Cristina d’Aro) i Douae Ouboukir (CA Sant Just), guanyadors individuals

L’Hospitalet i el Manresa són els campions de Catalunya de clubs, en la segona edició del Cros de Calonge que s’ha disputat amb 1.500 participants entre totes les categories i victòries individuals de Santi Catrofe (CA Santa Cristina d’Aro) i Douae Ouboukir (CA Sant Just).

L’Hospitalet Atletisme ha estat el millor en la categoria masculina seguit del JAB-Berga i del CA Igualada, en una prova en què Catrofe s’ha mantingut en el grup capdavanter, que anava perdent unitats a mesura que avançava la cursa i que el triatleta internacional Genís Grau (Berga), finalment setè, ha mirat de trencar a l’inici. Abdenasser Oukhelfen (Unicaja Jaen Paraiso) ha quedat segon i Dmitrijs Serjogins (La Sansi) tercer, amb Bouba Sabally (CA Lloret) quart, Xavier Badia (Xafatolls) cinquè i Lahcen Ait Alibou Ouahdai (CA Igualada) sisè.

Douae Ouboukir (CA Sant Just) ha guanyat la cursa femenina després de desfer-se de Meritxell Soler (CA Manresa), que havia marcat el ritme fins a la darrera volta. Èlia Saura ( València CA) ha completat el podi individual. El Vic i el Berga han acabat segon i tercer en dones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)