Tennis taula

El Girbau Vic juga a partir de demà la segona fase de la lliga de campions a Metz

El conjunt osonenc participa per tercera temporada seguida a la màxima competició

El Girbau Vic inicia demà la seva tercera participació en la lliga de campions femenina amb la intenció de lluitar per arribar als quarts de final. Per tercera campanya consecutiva el conjunt osonenc s’ha classificat per la màxima competició europea de clubs i en aquesta ocasió ha entrat directament en competició en la segona fase i jugarà en el grup B, a la localitat francesa de Metz. Demà el Girbau Vic s’enfrontarà a l’equip amfitrió el Metz TT (20 h), mentre que dissabte jugarà contra el BTTC Novi Sad de Sèrbia (13 h) i el diumenge 7 enfront el SKST Plus Hodonin de la República Txeca (13 h). Els dos primers del grup es classificaran per disputar els quarts de final de la competició.

L’equip del Girbau Vic que s’ha desplaçat a Metz està format per la gironina Sofia-Xuan Zhang, la tailandesa Tamolwan Khetkhuan –nou fitxatge d’aquesta temporada–; la gal·lesa Charlotte Carey i Camila Moscoso.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)