Natació

Carles Coll, a les semifinals de 200 m braça de l’europeu

El tarragoní ha rebaixat la seva marca personal (2:06.67) i aquesta tarda tornarà a nedar aquesta prova després de competir en la final dels 200 m estils

Carles Coll (CN Sabadell) s’ha classificat aquest matí per a les semifinals dels 200 m braça de l’europeu de piscina curta de Kazan amb el desè millor registre. Amb 2:06.67, rebaixa considerablement la seva marca personal i es col·loca en el tercer lloc del rànquing espanyol de tots els temps. El dominador de les eliminatòries ha estat el rus Mikhail Dorinov (2:02.88). El jove nedador tarragoní, una de les sensacions de la delegació estatal en el campionat, tindrà doncs dues cites aquesta al Palau Aquàtic amb la final dels 200 m estils (16.30 h per TdP), amb la quarta millor marca, i les semifinals dels 200 m braça (17.57 h).

Emma Carrasco, a semifinals de 200 m estils després del desempat

La lleidatana Emma Carrasco (CN Sant Andreu) també s’ha classificat per a les semifinals dels 200 m estils, tot i que ha hagut de fer una sèrie extra de desempat. En les sèries ha ocupat el setzè lloc, amb idèntic registre (2:13.16) que la sueca Lisa Nystrand. Mitja hora després que s’hagués tancat la sessió matinal, la catalana i l’escandinava, totes dues de només 15 anys, s’han hagut de tornar a llançar a la piscina per saber quina de les dues continuava en competició. Des del primer moment, Carrasco ha pres la iniciativa i excepte en el crol en tots els parcials ha estat superior a la seva rival. Al final s’ha imposat amb un millor registre de 2:12.26, per 2:14.53 de Nystrand. La més ràpida en les sèries havia estat la suïssa Maria Ugolkova (2:09.23).

Més enllà de Coll, aquesta tarda també competiran en les finals les nedadores del CN Sant Andreu Jessica Vall en els 200 m braça (17.38 h) i Lidón Muñoz en els 100 m lliure (16.37 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)