Tennis taula

El Girbau Vic cau derrotat en l’estrena en la lliga de campions femenina

El conjunt osonenc ha perdut contra el Metz, l’amfitrió de la segona fase, per un clar 0-3

L’estrena del Girbau Vic en la lliga de campions femenina d’aquesta temporada no ha sigut positiva i ha perdut per un clar 0-3 contra el Metx, l’amfitrió del grup B de la segona fase. El conjunt francès, que la temporada passada va arribar a la semifinal de la competició, ha estat molt superior.

La gironina Sofia-Xuan Zhang ha pogut fer poc davant l’egípcia Dina Meshref –la 36a del rànquing mundial–, i ha perdut el partit inicial per 1-3 (6-11, 11-8, 4-11 i 4-11). Tot seguit la tailandesa Taloman Khetkhuan, la nova incorporació del Vic, ha encaixat un clar 0-3 (1-11, 6-11 i 8-11) contra la romanesa Adina Diaconu. La gal·lesa Charlotte Carey tampoc ha tingut opcions contra la russa Marila Tailakova i ha perdut per 0-3 (7-11, 7-11 i 7-11).

En l’altre partit d’aquest grup B el Plus Hodonin txec ha derrotat per 3-1 el Novi Sad serbi. El Girbau Vic jugarà demà contra el Novi Sad (13 h), i tancarà aquesta segona fase de la lliga de campions diumenge enfront el Plus Hodonin (13 h). Els dos primers del grup accedeixen als quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)