Gimnàstica

Natàlia Garcia tancarà la seva carrera esportiva en el trofeu internacional de Barcelona

Dissabte s’acomiadarà de la seva afició en el pavelló CEM Olímpics Vall d’Hebron

La terrassenca Natàlia García Timofeeva, de 27 anys i el gran referent de la rítmica catalana durant més d’una dècada, deixarà l’alta competició aquest dissabte durant el trofeu internacional Ciutat de Barcelona, que es disputa al Pavelló Olímpics Vall d’Hebron. La gimnasta del CGRE Sant Cugat farà l’última competició de la seva carrera esportiva a casa i davant de la seva afició. En l’acte de presentació de la competició al Museu Olímpic hi ha assistit Xavier March, president de la Federació Catalana de Gimnàstica, Gabriel Arranz, de l’Institut Barcelona Esports, i Carme García, directora de la competició, i la mateixa Natàlia García Timofeeva.

Més enllà de la gimnasta catalana, en el cartell de la competició destaca la presència de les campiones del món júniors, les russes Lala Kramrenlo i Daria Trubnikova, l’olímpica italiana Alexandra Agiurgiuculese i la seva jove compatriota Eleonora Tagliabue. Completen la participació la romanesa Andreea Verdes, finalista en el mundial de Kitakyushu, les ucraïneses Polina Karika i Nikol Krasiuk, la bielorussa Yana Striga, l’azerbaidjanesa Arzu Jalivova i la gimnasta del CEC València Noa Ros.

Durant la jornada hi haurà també les exhibicions de gimnastes de rítmica masculina, amb Angel Dario (campió d’Espanya sènior al 2020), i de les gimnastes de nivell 11 de rítmica inclusiva del CR Sitges-Garraf i del conjunt del CAR de Sant Cugat del Vallès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)