L’Astralpool Sabadell i el CN Barcelona és classifiquen per la semifinal de l’Euro Cup

Els sabadellencs han guanyat a la piscina del Savona en els penals (10-10 i 15-16) i els barcelonins han superat el Zuglo per 9-12

L’Astralpool Sabadell i el CN Barcelona s’han classificat per la semifinal de l’Euro Cup al imposar-se en els partits de tornada dels quarts que han jugat fora de casa. Tots dos havien empatat a la seva piscina i necessitaven la victòria. Els sabadellencs han guanyat en els penals el Savona italià en un partit molt anivellat i que ha acabat amb un 10-10 (2-2, 4-2, 1-3 i 3-3). El Sabadell ha guanyat en els penals per 15-16. El porter Eduardo Lorrio ha aturat els dos darrers penals, però la primera ocasió per guanyar els vallesans no l’ha aprofitat i en la segona Gonzalo López ha marcat.

El CN Barcelona no ho ha tingut tant complicat al guanyar per 9-12 (3-4, 0-2, 4-3 i 2-3) a la piscina del Zuglo hongarès. Des del primer quart s’ha posat per davant i sempre ha mantingut una avantatge de dos i tres gols, i no han deixat que els locals fessin perillar la seva victòria, tot i el 8-9 amb que s’han situat en el darrer quart. Blai Mallarach ha destacat amb cinc gols.

Els altres dos classificats per les semifinals són italians, l’Ortiga ha guanyat a la piscina del Szolnoki Dozsa hongarès per 10-15 i el Palerm ha superat el Mladost Zagreb croat per 16-7. Els dos també havien guanyat en l’anada.