Handbol

La plata torna a Sarrià de Ter

Handbol. L’equip de Josep Espar rep l’Alacant (20 h), un dels candidats a l’ascens, que enllaça quatre partits sense perdre, més d’un mes després de l’últim partit de lliga al pavelló de la UES

El Sarrià torna a jugar un partit de lliga a casa (20 h), més d’un mes després de sumar-hi el primer i fins ara únic triomf del curs –28-21 contra l’Esplugues–. Ho fa després de dues derrotes en dos partits a fora i d’una setmana d’aturada per les seleccions. “Ens ha anat bé per agafar més consistència. Ens falta molt, però crec que podem treure més rendiment al que estem fent”, diu Josep Espar en la prèvia del duel contra l’Alacant, cinquè i que enllaça quatre jornades sense perdre.

“Quan ets a baix, tots els tens a dalt”, diu el tècnic, que es resigna: “És la realitat.” El Sarrià visita la setmana que ve el Barça B i Espar confia que l’equip no perdi tantes pilotes que facilitin la tasca als rivals.

“El seu nivell és més alt, tenen jugadors consolidats i una estructura professional que els fa jugar per pujar i nosaltres ho fem per no baixar”, exemplifica l’entrenador, que havia fitxat Dídac Villar, cervell de l’Alacant, per al Sarrià fa deu anys abans que el central de Fornells de la Selva iniciés la seva carrera professional. “És molt bo, intel·ligent a la pista i amb recursos. I ara experiència”, diu Espar, que celebra tornar a jugar a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)