Tennis

Per molts anys, Paula Badosa!

Tennis. La de Begur celebra avui el 24è aniversari amb un partit intranscendent contra Swiatek (21 h) perquè ja té garantida la plaça en les semifinals de la WTA Finals com a primera de grup

El triomf diumenge a la matinada de la bielorussa Arina Sabalenka (1) sobre la polonesa Iga Swiatek (5) per 2-6, 6-2 i 7-5 va segellar la classificació de l’empordanesa de 23 anys i desena del món Paula Badosa (7) per a les semifinals de dimarts de les WTA Finals. De fet, amb només un set guanyat per Sabalenka, quedava certificada la presència de la catalana en la següent fase, però no abans. Badosa, dissabte a la nit hora catalana, va superar la grega Maria Sakkari per 7-6 (4) i 6-3 i és la campiona del grup Chichén Itzá amb dues victòries passi el que passi avui contra Swiatek (21 h), que ja està eliminada. La victòria, no obstant això, li reportaria 250 punts WTA més. La campiona dels Masters pot arribar a sumar 1.500 punts si guanya tots els partits. Sabalenka, que ha reviscolat després de perdre amb la catalana en la primera jornada, es jugarà la segona plaça i l’accés en la semifinal contra Sakkari. En el grup Teotihuacán, del qual sortirà la rival de l’empordanesa, Karolina Pliskova (3) va batre i també va eliminar Barbora Krejciková (2) per 0-6, 6-4 i 6-4. Badosa s’enfrontarà a Pliskova o a Garbiñe Muguruza (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)