Tennis taula

El Reus Ganxets Miró, el Girbau Vic i l’Asisa Borges Vall ja coneixen els rivals de l’Europe Cup

Es disputarà de l’10 al 12 de desembre

Els tres equips catalans que disputaran la segona fase de l’Europe Cup del 10 al 12 de desembre ja coneixen els seus rivals. El Reus Ganxets Miró i el Girbau Vic en la femenina i l’Asisa Borges Vall en la masculina buscaran finalitzar entre els dos primers dels seus grups per classificar-se pels quarts de final de la competició que ja serà a doble volta.

El Reus Ganxets Miró serà l’amfitrió del grup B i s’enfrontarà Centrum Bratislava eslovac, que com ell va superar la primera fase de l’Europe Cup, i al Budaörsi hongarès i al Nano Tech Villach austríac que venen de la lliga de campions. El Girbau Vic, que ve de la lliga de campions, jugarà a Linares contra el conjunt amfitrió el Tecnigen Linares, i el Quatro Mori italià que van superar la primera fase de l’Europe Cup, i el Moravsky Krumloc txec que també va quedar fora de la lliga de campions.

En la categoria masculina l’Asisa Borges Vall tindrà com a rivals el SolexConsult Wiener Neustadt austríac, que com ell prové de la lliga de campions, i al Peac Kalo-Meh hongarès i al Fortune Kyiv ucraïnès que ja estaven a l’Europe Cup. El conjunt de les Garrigues jugarà a Vila Nova de Gaia de Portugal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)