L’Astralpool Sabadell goleja i l’stm Mataró perd per la mínima en l’inici de l’Eurolliga

Les vallesanes superen per 3-34 el Pacense i les maresmenques cauen per 8-9 contra el Pàdua

L’Astralpool Sabadell i l’stm Mataró han tingut diferent sort en l’inici de la’Eurolliga. Les vallesanes han golejat per 3-34 (0-12, 2-8, 1-9 i 0-5) el Pacense portuguès en el grup D que es disputa a Porto, mentre que les maresmenques han perdut per un mínim 8-9 (3-2, 2-2, 1-4 i 2-1)) enfront el Plebiscito Pàdua italià en el grup C que es juga a Berlín.

El CN Sabadell ha sigut immensament superior al seu rival i en el primer quart ja guanyava per 0-12. David Palma ha repartit minuts entre les jugadores i la segona portera també ha jugat molt. Judith Forca ha marcat nou gols, Maartje Keuning n’ha fet sis, i Maica Garcia, Irene González i Gurpreet Sohi, quatre cada una. Les vallesanes jugaran demà contra l’Ethnikos Pireu (20 h), dissabte s’enfrontaran a l’Olympia Kosice (18 h) i diumenge finalitzaran la fase en un duel d’alt voltatge amb l’Orizzonte de Catània (13 h), el club més llorejat, amb vuit títols europeus.

El CN Mataró ha lluitat però un mal tercer quart l’ha portat a la derrota. El partit ha sigut molt disputat i amb alternatives i al descans les maresmenques dominaven per 5-4. Un 1-4 en el tercer període ha estat insuperable. Anna espar ha marcat tres gols. Les maresmenques s’enfrontaran demà a l’Spandau 04 de Berlín (11 h), i a l’Olympic de Niça (16 h), dissabte jugaran enfront el Zuglo (16 h) i tancaran la primera fase diumenge contra el Vouliagmeni (9 h).