El Granollers s’endú la victòria de Conca (29-34)

Triomf del Fraikin Granollers a El Sargal, una pista difícil en la què l’equip d’Antonio Rama no ha anat mai per darrera en el marcador i ha signat un dels millors partits del curs.

La bona defensa en estàtic del conjunt vallesà li ha permès marcar en transicions conduïdes per Antonio Garcia (1-4). Pol Valera mantenia l’avantatge tot i la reacció local (6-9 i 7-10). Una superioritat, les aturades de Guàrdia i Salinas al pivot han permès veure una màxima de sis (8-14). Dues exclusions al Granollers i tres penals a favor del Conca –Sergi Mach ha fet el primer i ha enviat el segon al travesser– han deixat el 13-18 al marcador al descans.

Chema Márquez recuperava la màxima a la segona meitat (15-21) després d’un inici fulgurant del Conca, marcant de penal i a porteria buida (Ante Grbavac). Garcia no fallava el primer penal visitant (16-22) i Salinas ampliava el marge (18-25). Marc Guàrdia ha impedit que la diferència baixés a tres amb aturant una contra amb 23-27, quan més pressionava el conjunt local a onze minuts per acabar. Ponciano sí ho ha fet (25-28) a 6:15, amb Amigó exclòs 4 minuts. Però Guàrdia seguia molt entonat i Valera amb dos gols donava tranquil·litat al Granollers a tres minuts (26-31).