El CN Terrassa topa amb la velocitat de l’Uralotxka (12-9)

El partit ha estat marcat pel parcial inicial de l’equip rus (4-1)

El CN Terrassa ha perdut contra l’Uralotxka (12-9), que ha marcat diferències des del primer quart (4-1) i després ha sabut controlar les embranzides del conjunt català en el seu segon partit de l’Eurolliga a Atenes. L’equip terrassenc ha sabut reaccionar (1-2, 2-2 i 5-4), però no ha pogut capgirar el resultat davant un rival que ha demostrat perquè el curs passat es va classificar per a la final a quatre de Budapest. El CN Terrassa torna a jugar aquesta tarda (18.45 h) un partit molt més assequible contra l’Asa Tel Aviv.

Amb el seu joc directe i amb molta mobilitat, l’equip rus ha marcat el ritme en el primer quart (4-1). El conjunt egarenc topava amb la portera rival i els pals, i ha necessitat gairebé 7 minuts per estrenar el marcador, a càrrec de la jove Noelia Cuenda. En el segon quart les forces s’han anivellat. L’equip de Xavi Pérez ha fet un pas endavant en defensa i ha pogut retallar diferències gràcies a un altre gol de Cuenda en superioritat i a un contraatac rubricat per Bea Ortíz. El partit continuava obert (5-3) a la mitja part.

Després del descans llarg, el CN Terrassa ha continuat la remuntada amb un gol de Paula Camus en superioritat i un xut de Bea Ortíz des de l’arc (6-5). L’Uralotxka, però, ha deixat les coses com estaven amb dues dianes d’Anastasia Panfilova (7-5). En el quart definitiu, l’equip rus ha sortit disposat a sentenciar el duel i ha posat una marxa més al seu joc. Dos gols consecutius de Zaplatina aplanaven el camí per al quart classificat de l’última Eurolliga. El CN Terrassa ha respost amb les dianes de Cuenda, la tercera, i de Nina Ten Broek, però l’Uralotxka tenia la situació sota control i ha sortit guanyador de l’intercanvi de gols final. Els últims gols terrassencs han anat a càrrec d’Olga Domènech i Martina Cardona.