Waterpolo

Ple al setze a l’Eurolliga

Waterpolo. El CN Sabadell, el CN Mataró, el CE Mediterrani i el CN Terrassa certifiquen l’accés a la segona fase de la competició europea

L’Astralpool CN Sabadell, l’stm CN Mataró, el CE Mediterrani i el CN Terrassa ja han certificat l’accés a la segona fase de l’Eurolliga, tot i que encara resta la jornada d’avui per acabar d’aclarir en quina de les tres primeres posicions de grup ho faran. En tot cas, els quatre clubs catalans ja s’han assegurat una plaça entre els setze millors equips de la competició.

La jornada d’ahir va ser especialment intensa per al waterpolo català, amb quatre fronts oberts i doble sessió per al CN Terrassa a Atenes i el CE Mediterrani a Roma. L’equip de Xavi Pérez començava el dia amb una derrota contra l’Uralotxka, que feia valer la velocitat del seu joc per marcar diferències des de l’inici i vèncer per 12-9. Les terrassenques en van tenir prou amb la golejada per 27-5 contra l’Asa Tel Aviv per continuar fent història en el seu debut europeu i avui es jugaran la segona plaça de grup contra el Glyfada (10.45 h). El Medi va reaccionar a temps per guanyar un partit clau contra el Lille (9-12) i a la tarda va segellar un altre festival de gols contra el Sirens Malta (28-5). Avui (10.45 h) juga contra el ZVL 1886 neerlandès. Cronològicament, el primer que va certificar l’accés a la fase següent va ser el CN Mataró, amb un partit molt complet a Berlín contra el Zuglo (15-8). Aquest matí intentarà assegurar-se el segon lloc contra el Vouliagmeni (9 h). A Porto, el CN Sabadell va complir el tràmit contra l’Olympia Kosice (5-31) i aquest migdia afrontarà un duel d’alt voltatge jugant contra l’Orizzonte Catània (13 h) amb el lideratge de grup en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)