Tennis

Bruguera diu que té un equip fort i molt bo per afrontar la Copa Davis

Roberto Bautista es baixa de darrera hora per lesió i Albert Ramos el substitueix

El capità de l’equip espanyol de Copa Davis, el català Sergi Bruguera, ha dit que l’equip d’Espanya és molt bo, però no és el més clar favorit per guanyar la competició que s’inicia aquest dijous a Madrid. Per defensar el títol que l’equip estatal va conquerir l’any 2019 Bruguera va convocar el murcià Carlos Alcaraz, l’asturià Pablo Carreño, el toledà Feliciano López i el barceloní Marcel Granollers. El castellonenc Roberto Bautista estava a la llista, però avui ha estat baixa de darrera hora per una lesió abdominal. El seu substitut és el mataroní Albert Ramos. Hi ha la destacada baixa del manacorí Rafael Nadal que fa temps va donar per acabada la temporada per una lesió.

“No hi ha cap problema per tenir un equip com el que tenim. Evidentment quan tens Rafa Nadal, que és el millor jugador de la història de la Davis, passes a ser directament favorit, però tot i així tenim un equip fort i molt bo” ha explicat en roda de premsa Sergi Bruguera, i ha afegit: “Els jugadors que tenim tenen molta qualitat i per a mi és bo poder triar entre tant de nivell.”

Espanya disputarà la fase final de la Copa Davis a la seu de Madrid, on s’enfrontarà a la ronda de grups contra l’Equador i Rússia. El capità de l’equip espanyol ha destacat el potencial del conjunt rus perquè te jugadors molt en forma com Daniil Medvèdev, o Andrey Rublev. “No sóc de fer càbales de si fas això passa una cosa o una altra. Intentaré donar el màxim que puguem davant l’Equador i Rússia, és el que depèn de nosaltres, i després si passes primer o no ja ho veurem” ha comentat Sergi Bruguera.

Espanya debutarà divendres contra l’Equador (20.30 h) i diumenge jugarà contra Rússia (20.30 h). Hi han un total de divuit equips dividits en sis grups en tres seus, Madrid, Torí i Innsbruck.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)