Atletisme

Yulimar Rojas, entre les cinc finalistes a atleta de l’any 2021

La saltadora veneçolana del Barça, que ja va ser guardonada per World Athletics el 2020, té com a rivals Sydney McLauglin, Elaine Thompson-Herar, Faith Kipyegon i Sifan Hassan

La saltadora veneçolana del Barça Yulimar Rojas, campiona olímpica a Tòquio amb un nou rècord mundial de triple salt (15,67 m), aspira a convertir-se en la millor atleta de l’any per segon any consecutiu després d’haver estat escollida entre les cinc finalistes. Les altres candidates al guardó que atorgarà la World Athletics l’1 de desembre són l’especialista de 400 m tanques dels Estats Units Sydney McLauglin, la velocista jamaicana Elaine Thompson-Herar, la migfondista kenyana Faith Kipyegon i la fondista neerlandesa Sifan Hassan.

Els finalistes en categoria masculina, que es van anunciar ahir, són el corredor de 400 m tanques noruec Karsten Warholm, el saltador de perxa suec Mondo Duplantis, el maratonià kenyà Eliud Kipchoge, el llançador de pes dels Estats Units Ryan Crouser i el fondista ugandès Joshua Cheptegei. L’organisme internacional es reserva el 50% de la votació, mentre que la Família Mundial de l’Atletisme i els aficionats que van dipositar la seva elecció a través de les xarxes socials de World Athletics, suposen un 25% cadascun.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)