Ciclisme

La catalana Anna Villar és la nova seleccionadora estatal de BTT

La catalana Anna Villar (Montcada i Reixac 1983) és la nova seleccionadora estatal femenina de bicicleta de muntanya en totes les modalitats i categories, nomenament que ha decidit la junta directiva de la Federació espanyola (RFEC), mentre que Mikel Zabala es responsabilitzarà únicament de la secció masculina de BTT.

Anna Villar ha exercit en aquests últims anys com a tècnic a la Federació Catalana de Ciclisme després d’haver completat la seva trajectòria com a ciclista fins al 2017; any en què es va veure obligada a retirar-se per una malaltia cardíaca. Continuarà vinculada a la catalana en la coordinació de la comissió de BTT, en la comissió de Fèmines i com a vocal de la junta.

Villar va ser dues vegades campiona d’Espanya Elit de XCO, el 2010 a Barcelona i el 2012 a Llorca, a més d’aconseguir múltiples títols de campiona d’Espanya de Team Relay i de campiona de Catalunya de XCO. La nova seleccionadora s’estrenarà avui al càrrec coincidint amb el començament de la concentració que celebra la selecció Espanyola de BTT a Alcoi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)