Handbol

El Sarrià haurà de jugar quatre partits a porta tancada per sanció

La Unió Esportiva Sarrià no podrà jugar amb públic els seus propers partits com a local, un cop rebuda la sanció pels incidents en el partit del dia 13 a casa contra l’Alacant. El club ha demanat jugar a porta tancada, una de les tres possibilitats per complir el càstig. Les altres són fer-ho a més de 100 quilòmetres o a més de 50 amb el vist-i-plau del comitè de copetició. Un cop rebuda la sanció cautelar, la setmana passada, la UES ja va demanar jugar amb el seu pavelló tancat si era sancionat.

Els dos jugadors sancionats arran dels mateixos incidents, Josep Ballester i Guillem Lozano, hauran de complir tres partits. El primer va ser el de diumenge passat a Sant Joan Despí en la visita de l’equip sarrianenc al Barça B. L’Alacant també ha estat sancionat, en el seu cas són tres jugadors i l’entrenador.

El Sarrià té el seu primer partit a casa aquest dissabte amb el Màlaga (20 h) i, el següent, era el de copa amb el Bidasoa el 15 de desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)