Futbol sala

El Barça venç el rocós Jaén (3-0) i és més líder de primera divisió

El Barça, el flamant líder de la primera divisió, ha sumat avui el seu vuitè triomf en nou partits davant del rocós Jaén (3-0), el segon classificat que ara es queda a sis punts però amb un partit menys. L’equip de Jesús Velasco arriba amb la moral pels núvols a la fase elit de la Champions que afrontarà la setmana vinent a Plzen (República Txeca) amb l’objectiu d’obtenir una plaça per jugar la final a quatre.

Marcenio ha avançat els blaugrana en el minut 12 rendibilitzant una acció marca de la casa d’Ortiz, que ha robat una pilota prop de l’àrea del Jaén i li ha servit la pilota. Ferrão ha estat a punt de clavar el segon amb una vaselina perfecta després d’una passada del porter Dídac. Michel, però, ha tret la pilota de sota els pals. El jugador probablement més perillós dels andalusos en el primer temps ha esta el seu porter brasiler Henrique, que ho ha provat en xuts exteriors enverinats i també ha fet bones intervencions.

El joc dur i l’organització defensiva del Jaén ha dificultat força el joc del Barça en el segon temps. Però l’equip ha apel·lat a l’esforç i a l’estratègia, amb un gol de Matheus engaltant la pilota a la sortida d’un córner llançat per Marcenio. Els andalusos, lògicament, han arriscat amb tot perdut en l’atac de cinc, però el Barça ha resistit. Adolfo, a més, ha rubricat la victòria rematant de cap i d’esquenes sense porter el 3-0 en l’últim minut, aprofitant una assistència genial de Dídac amb un servei ràpid i precís amb la ma. El porter del Barça ha jugat un partidàs.