Patinatge

Sénica és elegit president del patinatge europeu i Aracu renova en el mundial

El congrés electiu de World Skate mundial ha designat aquest matí a Roma al portuguès Luis Sénica com a màxim mandatari del patinatge europeu (World Skate Europa) i ha confirmat la renovació de la presidència de Sabatino Aracu. L’italià, que s’ha perpetuat en el càrrec des del 2005 –ja hi era quan es va revocar aquell mateix any a Roma l’admissió provisional de Catalunya–, complirà el seu cinquè mandat presidint de la World Skate. Carmelo Paniagua, president de la federació espanyola, renova també el seu càrrec de chairman de l’hoquei sobre patins mundial. L’alemany Irmelin Otten és el vicepresident de Sénica.

“Estic feliç per l’elecció i per Portugal. Treballarem per un patinatge fort a Europa”, he declarat Sénica, dirigent al qual l’EHCA, l’associació que agrupa els clubs més forts d’Europa, –amb cinc de l’OK Lliga i quatre de catalans–veu amb bons ulls per cosir ferides i rellançar una nova lliga europea. Paniagua, per la seva banda, ja s’ha manifestat públicament a favor de la nova lliga europea que proposa l’EHCA, sempre que vagi de bracet amb els organismes oficials com han intentat reiteradament, de fet, els clubs dissidents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)