Atletisme

Mohamed Katir i Beatriz Álvarez estrenen el seu palmarès en la Jean Bouin

Santi Catrofe ha estat tercer en la prova masculina i Meritxell Soler, segona en la femenina, per davant d’Esther Guerrero

El murcià Mohamed Katir (Playas Castelló) i l’asturiana Beatriz Álvarez (València) s’han imposat en la 98a edició de la Jean Bouin, que ha recuperat el seu format habitual en el Parc de Montjuïc. Katir, que s’estrenava en la prova, ha acreditat un registre de 29:44 (9.900 m) i ha precedit al jove corredor eritreu Merhawi Mebrahtu (29:46) i al migfondista del CA Santa Cristina d’Aro Santi Catrofe (30:15). En la prova femenina, Beatriz Álvarez, campiona d’Espanya en 5.000 m, ha superat per només un segon de marge (23:15 en 6.600 m) a la fondista de l’Avinent Manresa, Meritxell Soler (23.16). La banyolina Esther Guerrero (New Balance) ha rendit a bon nivell en una distància molt més llarga de la seva especialitat i ha completat el podi, amb un registre final de 23:27.

Els corredors de l’Hospitalet Atletisme han estat protagonistes en les curses Open amb el triomf tant en els 10 km, amb Alejandro Rodríguez Pritchard (30:41), com en els 5 km, amb Miquel Domènech (14:42). En les proves femenines s’han imposat Berta Cabanas (35:25) i Núria Tió, de l’Avinent Manresa (17:01), respectivament. Aquestes han estat les dues curses que han obert l’intens programa atlètic al Parc de Montjuïc, amb una quinzena de proves de diferents categories i amb la participació global d’uns 10.000 corredors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)