Handbol

‘Fly Handball’, l’aposta pel mundial de la Xarxa i VOTV

El programa s’emet cada dissabte per explicar les històries esportives i humanes al voltant del campionat que tindrà Granollers com a epicentre des de l’1 al 19 de desembre

Miki Güell i Laia Laffaure piloten cada dissabte (22 h) el Fly Handball, el programa que emeten les televisions locals de Catalunya de la mà de la Xarxa Audiovisual Local i VOTV per explicar les històries esportives i humanes al voltant del mundial d’handbol, que comença dimecres a Torrevella i que tindrà Granollers con a epicentre fins el 19 de desembre. En el programa hi tenen cabuda totes les seus del campionat, amb especial incidència amb la capital vallesana, les claus per seguir la competició, les curiositats tècniques de l’handbol i les històries personals que s’amaguen rere les protagonistes.

El mundial comença dimecres amb el partit entre Espanya i Argentina a Torrevella (20.30 h). El Palau d’Esports de Granollers serà l’escenari de la fase preliminar dels grups A (França, Montenegro, Angola i Eslovènia) i F (Dinamarca, Corea del Sud, Tunísia i República del Congo), i de tota la fase final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)