Handbol

El Barça reacciona a la segona part contra el Torrelavega (41-28)

El Barça ha signat el tretze de tretze a l’Asobal en la visita del Torrelavega (41-28) en un partit ajornat i que ha resolt en una posada en escena espectacular a l’inici de la segona meitat. Amb els deures fets a la lliga, l’equip blaugrana afrontarà dijous la novena jornada de la Champions, on després de dues derrotes contra el Kielce no pot cedir més terreny en la visita del Porto (20.45 h per Esport 3). Per part del Barça, han destacat les 18 aturades (40%) de Leo Maciel, i en l’aspecte ofensiu els 7 gols de Dika Mem i els 6 d’Aleix Gómez.

L’equip blaugrana ha protagonitzat un inici de partit molt seriós, amb molta efectivitat i imprimint un ritme de joc molt ràpid (11-4). El Barça, però, ha abaixat el llistó i el Torrelavega, sense complexos i elevant el nivell defensiu ha ajustat el resultat abans del descans (17-14), aprofitant un cert descontrol del conjunt català.

La sortida del Barça a la segona meitat ha estat fulgurant. A partir de la defensa, recuperant pilotes i amb sortides al contraatac ha sentenciat el partit amb un parcial de 12-5 (29-19). Dika Mem s’ha afegit a la festa amb canonades espectaculars. L’equip de Carlos Ortega ha eixamplat la diferència per sobre dels deu gols en un partit ja no ha tingut més història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)