Atletisme

Oukhelfen, Lamdassem i Mechaal, a l’europeu de cros

Esther Guerrero correrà el relleu mixt, i també han estat seleccionats Adam Maijó, Aaron Las Heras i Elia Saura, en la categoria sub23, i Marc Fernández, Eric Lore i Carla Domínguez en la sub20

El reusenc Abdessamad Oukhelfen (Nike), que diumenge va aconseguir una històrica victòria a Alcobendas, el lleidatà Ayad Lamdassem (Bikila) i el palamosí Adel Mechaal (New Balance) conformaran la meitat de la selecció espanyola que competirà el 12 de desembre en l’europeu de cros a Dublín. Completen l’equip Carlos Mayo, Raúl Celada i Nassim Hassous. La banyolina Esther Guerrero (New Balance) tornarà a formar part del relleu mixt amb Marta García, Abderraman El Khayami i Víctor Ruiz. Campiona el 2018, la migfondista del Pla de l’Estany no s’ha perdut cap europeu des que el 2017 es va incloure el relleu en el programa de la competició.

També hi haurà presència catalana en les altres categories amb Elia Saura (València), Adam Maijó (Independent) i Aaron las Heras (Playas Castelló), entre els sub23, i Carla Domínguez (JA Sabadell), Marc Fernández (AA Catalunya) i Eric Lore (Canaletes), entre els sub20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)