Futbol sala

L’Industrias rebrà l’Osasuna i el Barça visitarà el Betis en els vuitens de la copa del rei

L’Industrias Santa Coloma jugarà a casa contra l’Osasuna Magna i el Barça visitarà el Betis en els vuitens de final de la copa del rei. El sorteig de la quarta eliminatòria, a un sol enfrontament, d’aquesta competició s’ha fet avui i els partits es jugaran el dimarts 15 o el dimecres 16 de febrer del 2022. El Barça ha entrat en aquesta eliminatòria i l’Industrias va superar l’anterior.

El conjunt colomenc, actual dotzè de la lliga, jugarà en el seu pavelló contra el conjunt navarrès que actualment és el vuitè de la taula. El conjunt blaugrana, actual campió i líder de la lliga, visitarà la pista andalusa del conjunt bètic, que ara és el 13è classificat. En aquests vuitens de final hi havien quatre equips de segona divisió i jugaran a casa contra equips de primera: Talavera-Jaén; Antequera-Emotion Saragossa, Noia Portus-Còrdoba i Full Energia Saragossa-Cartagena. Els altres dos emparellaments entre equips de primera divisió han sigut: Valdepeñas-Llevant i Inter-Ribera Navarra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)