Rugbi

A punt per tornar

Rugbi. Francesc Pulido i Pol Fonts (Diables) volaran dilluns cap a Europa si l’última PCR que es fan a Sud-àfrica dona negatiu avui

Francesc Pulido i Pol Fonts, els dos jugadors dels Diables que estan passant una quarantena a Bloemfontein (Sud-àfrica), podran volar dilluns cap a Europa si el resultat de la nova PCR que han de passar avui dona negatiu.

Pulido (1997, Porqueres) ha parlat de la situació que viuen en espera del desitjat retorn després que l’equip barceloní jugués els seus dos primers partits contra els Toyota Cheethas el 16 de novembre i contra la selecció de Kenya el dia 25. “Quan ens van informar que havíem donat positiu després del segon partit ens pensàvem que era una broma. Ens havíem fet una PCR abans de sortir de Barcelona i un test d’antígens abans del partit que va donar negatiu. Imagina la nostra sorpresa”, assenyala el jugador, que admet que encara ningú els ha confirmat si la variant que van trobar va ser l’òmicron, tot i que és poc probable, ja que no està estesa en aquesta zona. Pulido admet que ho està vivint tot plegat com una “aventura”, però que entén que hi hagi gent a casa que pateixi per la seva situació: “Estem ben atesos i no hem de patir per res.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)