Atletisme

Marta Galimany i Santi Catrofe lideren el cartell del cros de Granollers

La maratoniana olímpica Marta Galimany (Adidas) i Santi Catrofe (CA Santa Critina d’Aro) encapçalaran demà el cartell del cros de Granollers, la prova de referència en el calendari català de camp a través. Per a Galimany serà la primera prova de cros d’una temporada que té enfocada amb vistes a la marató de l’europeu de Munic. S’haurà de veure en quin estat de forma es troba després del segon lloc en la mitja marató de Madrid (1h15:29), a finals de setembre i que va acabar amb algunes molèsties al genoll. A Granollers tindrà com a principals rivals l’atleta de Burundi Francine Niyomukunzi, vencedora en el cros d’Amorebieta, i Douae Ouboukir (CA Sant Just), guanyadora de les dues últimes edicions del campionat de Catalunya de l’especialitat.

A diferència de Galimany, Santi Catrofe ja ha disputat diverses proves del prestigiós calendari de cros espanyol i ha acreditat grans resultats a Amorebieta (5è), Atapuerca (13è) i Itàlica (11è), a més del tercer lloc la setmana passada en la cursa en ruta de la Jean Bouin de Barcelona. Altres noms de referència en la prova masculina són els del kenyà Langat Kipkirui, el corredor de Burundi Dieudonne Nsengiyumva o Lahcen Ait Alibou (CA Igualada), vencedor en l’última edició del cros de Granollers. Les proves absolutes es disputaran a partir de les 11.50 h la femenina (8.000 m) i a les 12.40 h la masculina (10.000 m) i suposaran el punt àlgid de l’intensa matinal al voltant de l’Estadi Municipal d’Atletisme de Granollers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)