El Fraikin Granollers supera el Torrelavega al Pavelló del Club Bàsquet Granollers (31-28)

Victòria treballada del Fraikin Granollers al Pavelló del Club Bàsquet Granollers, en un partit en què l’equip d’Antonio Rama ha hagut de mantenir la tensió fins el final malgrat haver disposat de cinc gols d’avantatge en diverses ocasions, la darrera de les quals a deu minuts (28-23).

El Fraikin Granollers ha marxat al descans 18-15 amb un gol de rosca de Víctor Lesande, després que els vallesans haguessin gaudit d’una màxima de cinc (15-10, Antonio Garcia).

Txema Márquez ha enllaçat dues exclusions a l’inici de la segona meitat, la segona per protestar, i el Torrelavega s’ha torna a posar a 3 després de pèrdua del Granollers, que havia recuperat la màxima (20-15 i 21-16). El conjunt càntabre s’ha posat a dos (25-23) i entre Pol Valera i Gurri, amb dos gols, la diferència ha tornat als cinc (28-23, temps mort visitant) a deu minuts pel final.

Una mixta sobre Valera ha permès el Torrelavega acostar-se a dos (29-27) i Antonio Rama ho ha hagut d’aturar a 6:46 per acabar. Martí Villòria de penal ha fet el 29-28 a quatre i mig i entre el gol de Txema Márquez després de dos atacs visitants per l’empat, l’aturada de Rangel al penal de Villòria i el gol de Salinas després de temps mort els vallesans han lligat el triomf.