Ciclisme

Jofre Cullell i Jordina Muntadas reforcen el seu lideratge a Osca

Jofre Cullell (Primaflor-Mondraker) i Jordina Muntadas (Corvi Team) són els vencedors del 5è Ciclocros Ciutat d’Osca, la prova compartida del calendari català i aragonès que va comptar amb 90 participants en una jornada cent per cent ciclocròs pel fang, el fred i el fort vent i que forma part de la copa catalana de ciclocròs.

Albert Poblet (Jufré Vic-ETB) i Xavi Ariza (La Torreta Bike) miraven de seguir Cullell a l’inici i, al final, Àlex Ruiz (Globalia-ECS Salamanca) era segon i Javier Zaera (Huesca La Magia) tercer i millor sub-23. Veerle Cleiren (Montbike Cycling Team) i Lilian Soriano (Edelweiss Laguarta Bikes) completaven el podi femení mentre Adrià Franquesa (Bikesports-Ford Nicolás) i Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods) eren els vencedors en la categoria júnior i Matisse Van Kerckhove i Núria Hernández (Montbike Cycling Team) en cadets.

El Trofeu Joan Soler a Manlleu diumenge que ve i el campionat de Catalunya a La Seu d’Urgell el dia 19 són els següents plats forts de la copa catalana, que es tanca el 2 de gener a El Bruc

El calendari del 2022

Jofre Cullell (Primaflor-Mondraker) afronta l’any que ve la seva primera temporada elit, després de competir en la màxima categoria a les copes del món de BTT per poder acudir als seus primers Jocs Olímpics, a Tòquio, on seria quinzè. El campió d’Europa júnior d’XCO ja coneix el calendari de la propera copa del món, que té com a gran novetat el seu tret de sortida a Brasil i que proclamarà els campions del món en la penúltima cita, a Les Gets l’últim cap de setmana d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)