Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma es retroba amb la victòria contra el Burela (0-2)

L’Industrias Santa Coloma ha trencat la ratxa de quatre partits sense guanyar amb un triomf a Vista Alegre contra el Burela (0-2), el cuer de la classificació, que li permet tornar-se a apropar a les places de copa. El capità David Álvarez ha obert el marcador amb una jugada individual i una finalització perfecta (13’) i abans del descans David Peña (16’) ha ampliat la renda amb un altre golàs. Després de la represa, el conjunt de Javi Rodríguez ha gaudit de més oportunitats, com un xut al travesser del pitxitxi Tomas Drahovsky (36’), però no ha tornat a veure porteria. A 4 minuts pel final, el Burela ha atacat amb cinc jugadors, però la defensa colomenca i el porter Borja s’han mantingut sòlids i el resultat ja no s’ha mogut.

Demà Barça-Inter (17 h)

D’altra banda, el Barça, amb els deures fets a Europa, reprèn demà la lliga amb un duel d’alt voltatge contra l’Inter Movistar (17 h per Esport3, BarçaTVi Gol). L’equip blaugrana vol prosseguir la ratxa de victòries, catorze de seguides, vuit a la lliga, contra un equip en hores baixes, que ocupa l’onzè lloc de la classificació i necessita sumar punts per tornar-se a enganxar al tren de la copa. Serà un duel de retrobaments. A les files del Barça, tres exinteristes: Velasco, Ortiz i Pito, i al Movistar Inter, quatre exblaugranes: Eric Martel, Boyis, Rafa López i Pol Pacheco.