Futbol sala

Final de ratxa

Futbol sala. El Barça empata amb l’Inter i veu estroncada la sèrie de vuit victòries, però manté el lideratge en la lliga

Barça 3 Inter 3

BARÇA:Dídac; Ortiz, Dyego, Matheus, Pito –cinc titular–; André Coelho, Adolfo, Marcenio, Sergio Lozano i Ferrao.INTER FS:Jesús García; Raya, Cecilio, E. Martel, D. Saldise –cinc titular–; Pol Pacheco, Raúl Gómez, Boyis, Rafa López i Igor Carioca.GOLS:0-1 (5’) Igor Carioca. 1-1 (7’) Marcenio. 2-1 (19’) Ferrao. 3-1 (29’) Dyego. 3-2 (38’) Pol Pacheco. 3-3 (40’) Pol Pacheco.ÀRBITRES:Carrillo i Cordero.PÚBLIC:2.843 aficionats.

El Barça va veure estroncada la ratxa de vuit victòries consecutives, catorze amb les de competició europea, però manté el lideratge de primera divisió després de l’empat contra l’Inter. Tot i el desgast i el cansament acumulat en la fase elit de la Champions a Plzen, l’equip blaugrana va ser capaç de sotmetre l’etern rival, però en el tram final dos gols del català Pol Pacheco amb el porter jugador van fer volar dos punts del Palau Blaugrana. Segurament poc premi pels mèrits del conjunt de Jesús Velasco.

L’equip blaugrana va començar a tota màquina i en menys de 24 segons ja havia disposat de les primeres oportunitats, amb xuts de Matheus i Pito. L’inici del Barça va ser elèctric, però una pífia de Sergio Lozano, que acabava d’entrar a pista, va propiciar el primer gol d’Igor Carioca (5’) a porteria buida. El capità es va redimir poc després amb una recuperació de pilota que va aprofitar Marcenio per empatar amb un gran xut (7’). Jesús García es va convertir en un dels protagonistes de la primera meitat i amb les seves aturades va donar aire a l’Inter, que va fer un pas endavant i per uns moments va generar dubtes en el Barça. Jesús Velasco va demanar temps mort i Ferrao va caçar una pilota (19’) després d’un rebuig del porter a una centrada de Matheus per avançar el conjunt català just abans del descans.

L’inici de la segona meitat va ser trepidant, amb precipitació i certes imprecisions per totes dues bandes. En una d’aquestes anades i vingudes, Sergio Lozano va trencar la defensa rival en un contraatac i va servir a Dyego perquè marqués a pler (29’). En el tram final, l’Inter se la va jugar amb el porter jugador i va trobar premi en tot un especialista, Pol Pacheco, que va certificar l’empat amb dos gols en els dos últims minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)