Handbol

Dika Mem, convocat per a París

Handbol. El Barça disposarà del lateral, que s’havia perdut l’últim partit per molèsties al genoll, per afrontar el decisiu duel contra el PSG i tornar-se a enganxar en la pugna pel segon lloc

El Barça té l’oportunitat avui, contra el París Saint-Germain (20.45 h per E3), de tornar-se a enganxar en la pugna per les dues primeres posicions de la Champions en un duel d’alt voltatge a l’Stade Pierre de Coubertain. Empatats a punts (11) en el tercer lloc, a tres del líder (Kielce) i a un del segon (Veszprém), el partit és clau abans del parèntesi de la competició per l’europeu de seleccions (del 13 al 30 de gener). Amb el repte d’assaltar París, Carlos Ortega ha convocat Dika Mem, que es va perdre l’últim partit de l’Asobal per molèsties al genoll. S’haurà de veure si el lateral francès, decisiu en els esquemes de joc de l’equip, està en condicions de sortir d’entrada o pot ser un recurs segons quin sigui el desenvolupament del partit. El capità del Barça Gonzalo Pérez de Vargas admet que sortir victoriosos del duel a París podria suposar un punt d’inflexió en la Champions. “Fora de casa hem estat bé, però no vam ser capaços de puntuar a Veszprém ni a Kielce. Ara és el moment de fer un cop sobre la taula, i si som capaços de vèncer el PSG marxarem de vacances amb molta més confiança”, admet el porter blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)