L’Astralpool Sabadell comença amb victòria la segona fase de l’Eurolliga i el CN Terrassa amb derrota

Les sabadellenques guanyen per 11-6 el Ferencvàros i les egarenques perden per 11-5 contra l’Olympiacòs

l’Astralpool Sabadell ha iniciat amb una victòria la segona fase de l’Eurolliga al guanyar en la seva piscina de Can Llong el Ferencvàros hongarès per 11-6, mentre que el CN Terrassa ho ha fet amb derrota a Atenes contra l’Olympiacòs grec (11-5).

El conjunt sabadellenc ha superat al potent Ferencvàros per 11-6 (3-3, 5-2, 2-1 i 1-0) després de distanciar-se del seu rival en el segon quart, que ha estat la clau del partit. Catharina Van der Sloot ha estat la màxima golejador amb quatre gols, dos en el primer quart i dos més en el segon, i Judith Forca n’ha marcat tres.

El CN Terrassa no ha pogut plantar cara a l’Olympiacòs grec i ha cedit per 11-5 (3-1, 4-1 2-2, 2-1) en el grup F que es juga a Atenes. En la primera meitat el conjunt grec s’ha avançat amb un clar 7-2 amb tres gols seguits de la boia Xenaki, ha acabat amb 4 gols, que han fet molt mal a les egarenques. Paula Leitón ha fet dos gols.