El CE Mediterrani i l’stm Mataró inicien l’Eurolliga amb derrota

Les barcelonines perden per 10-8 contra el Pàdua i les mataronines enfront el Dunaujvaros per 12-8

El CE Mediterrani i l’Stm Mataró han iniciat la primera jornada de la segona fase de l’Eurolliga amb derrota. El conjunt barceloní ha perdut per un ajustat 10-8 (4-3, 3-2, 1-1 i 2-2) contra el Pàdua italià, l’amfitrió del grup H, mentre que les mataronins han caigut per 12-8 (4-4, 3-0, 3-3 i 2-1) enfront el Dunaujvaros hongarès a Sabadell.

Després d’un bon inici del Mediterrani (0-2 i 1-3) el Pàdua s’ha posat per davant al final del primer quart (4-3). El conjunt italià ha continuat manant i ha arribat al descans amb un 7-5. La segona meitat ha sigut anivellada i el conjunt hongarès ha pogut mantenir els dos gols de diferència. Clara Espar ha marcat quatre gols.

Un mal segon quart ha condemnat a l’stm Mataró que ja no ha pogut remuntar en la segona part. Els primers vuit minuts han sigut molt disputats, però en el segon període les hongareses han fet un parcial de 3-0. En la segona meitat ha tornat la igualtat en el joc, però el Dunajvaros ha mantingut la seva avantatge i s’ha emportat la primera victòria.