Handbol

Els quarts, a Granollers

Handbol. La selecció espanyola guanya Croàcia i disputarà la fase final del mundial femení a Catalunya. Demà juga l’últim partit del grup contra el Brasil

Croàcia 23 Espanya 27

CROÀCIA:Pijevic, Turk (3), Blazevic (8, 5p), Stela Posavec (2, 1p), Kalaus (2), Paula Posavec i Debelic (4) –equip inicial–; Besen (ps), Kapitanovic (ps), Jezic (2), Buric, Simara (1), Mamic, Petika (1) i Gudelj.ESPANYA:Castellanos, Carmen Martín (4p), Campos (4, 1p), Espínola (4), Gassama, Barbosa (6, 1p) i Jennifer Gutiérrez –equip inicial–; Navarro (ps), Arderius, Laura Hernández, Etxeberria (1), Sole López (4), Alicia Fernández (1), Almudena Rodríguez, Ainhoa Hernández (3) i Arcos.PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-1, 4-4, 5-7, 6-9, 8-10 y 9-12 (descans) 12-15, 14-17, 17-20, 18-23, 19-27 i 23-27.ÀRBITRES:K. Gasmi i R. Gasmi (França). Van excloure a Stela Posavec, Kalaus (2), Debelic (2) i Petika (2) per Croàcia, i a Campos, Ainhoa Hernández i Espínola per España.

La selecció espanyola es va classificar per als quarts de final, i disputarà la fase final del mundial femení al Palau d’Esports de Granollers. El combinat estatal va guanyar per 23-27 Croàcia i es va assegurar ocupar una de les dues primeres posicions del grup. Espanya suma 8 punts, els mateixos que el Brasil, i tots dos equips s’enfrontaran demà (20.30 h) per decidir qui és el primer. El conjunt brasiler va guanyar en aquesta jornada l’Argentina per 19-24. La jugadora de Granollers Kaba Gassama va ser titular, no va marcar cap gol, però va destacar en defensa. Eli Cesáreo, de Sant Joan Despí, va tornar a quedar fora de la convocatòria perquè continua amb problemes físics.

L’inici del partit va ser molt anivellat, amb avantatge d’un gol per a les croates. Espanya no es va situar a davant fins al minut 8 (3-4), i en el 12 va fer un parcial de 0-4 i es va distanciar de quatre gols (5-9). La intensa defensa i les aturades de la portera van donar fruits, tot i que les croates no van deixar ampliat més el marcador i es va arribar al descans amb un 9-12.

En la segona meitat el combinat estatal va continuar controlant el joc gràcies a la seva defensa. A poc a poc va anar incrementant la diferència i en el minut 55 va arribar a la màxima de vuit gols (19-27), després d’un parcial de 0-4, gràcies a la velocitat i encert en els contraatacs. En els últims minuts, amb la victòria i la classificació per als quarts assegurada per Espanya, les croates van maquillar el resultat (23-27).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)