El Sabadell fa un pas de gegant per jugar els quarts de l’Eurolliga

Tomba el Dunaújváros (10-7) i es jugarà el primer lloc del grup a Can Llong contra l’stm Mataró, que continua viu després de vèncer el Ferencváros (14-5)

L’Astralpool Sabadell s’ha assegurat pràcticament l’accés als quarts de final de l’Eurolliga encadenant la segona victòria en la fase de classificació a Can Llong. Les vallesanes han tombat el temible Dunaújváros (10-7) en un partit en què s’ha lluït Judith Forca (5 gols). El seu encert ha impedit que les hongareses hagin pogut capgirar el resultat després de situar-se amb un inquietant 6-5 en el tercer quart. Tres gols seguits de la jugadora local han acabat sentenciant el partit. L’equip de David Palma haurà de rematar la feina demà contra l’stm Mataró (14 h). Li valdrà un empat i segurament una derrota per pocs gols.

Les maresmenques han obert la jornada en el grup amb una victòria brillant i obligada contra el Ferencváros (14-5) per mantenir-se viu en la lluita per a la classificació de quarts després de la derrota d’ahir contra el Dunaújváros. Les maresmenques, tot i un inici dubitatiu, han acabat dominant el part completament un cop Van de Kraats ha capgirat el gol inicial de les hongareses transformat un penal. A partir de llavors, l’atac de les catalanes ha estat demolidor, sobretot quan ha entrat en acció Anni Espar, que amb tres gols seguits en el segon quart ha sentenciat el partit (7-3). La barcelonina (4 gols) ha acabat essent la màxima golejadora de l’equip.