Atletisme

Dublín, focus d’atenció del cros continental aquest diumenge

Mig equip absolut masculí és català mentre no hi ha cap dona en l’absolut femení. Guerrero corre el relleu mixt

Ayad Lamdassem (Bikila) és el capità de la selecció espanyola d’atletisme que aquest diumenge corre a Dublín el campionat d’Europa de camp a través, que no es disputa des del 2019. El lleidatà, 29 cops internacional amb la RFEA seguit d’Adel Mechaal(26) i Esther Guerrero (21), torna a la cita continental després de quatre anys. La seva darrera aparició va ser el 2017 a Samorin. Mig equip absolut masculí és català mentre no hi ha cap dona en l’absolut femení. Guerrero corre el relleu mixt i el reusenc Abdessamad Oukhelfen (Nike), vencedor a Alcobendas i Elia Saura (València), Adam Maijó (Independent) i Aaron las Heras (Playas Castelló), en sub23, i Carla Domínguez (JA Sabadell), Marc Fernández (AA Catalunya) i Eric Lore (Canaletes), en sub20 completen la nòmina catalana, igualada (10) a la de Castella i Lleó i que formen mig equip estatal (40).

Abdessamad Oukhelfen amb el bronze el 2019 és qui més opcions té en l’equip masculí, al qual Lamdassem i Mechaal –bronze a Hyères 2015 i plata a Samorin 2017– van entrar per les seves actuacions a al Cros d’Itàlica i d’Alcobendas. Guerrero, que no s’ha perdut cap europeu des que el 2017 es va incloure el relleu en el programa de la competició, va guanyar l’or el 2018 a Tilburg i el bronze a Samorin el 2017.

Les curses es fan en un circuit planer i al nivell del mar i comencen a les 11 h. El relleu mixt és a les 13.21h, la cursa elit masculina a les 14.13 i la femenina a les 14.53, totes per Teledeporte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)