Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta tanca la primera volta de la lliga com a líder destacat

A més de l’equip mariner, els altres set clubs que disputaran la copa a Can Llong són el CN Barcelona, el CN Sabadell, el CN Terrassa, el Quadis CN Mataró, el CN Sant Andreu, el CE Mediterrani i el Tenerife Echeyde

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta, amb ple de victòries (33 punts), ha tancat la primera volta de la lliga de divisió d’honor com a líder destacat, amb 5 punts d’avantatge respecte del CN Barcelona (28) i 6 sobre el CN Sabadell (27), que dissabte va superar clarament el CN Terrassa (21), per 10-4. El final de la primera volta marca també els vuit equips que disputaran la copa, del 4 al 6 de febrer a la piscina de Can Llong, a Sabadell. De fet, els noms ja estaven definits des de la jornada 10 i a més dels quatre equips esmentats també s’hi han classificat el Quadis CN Mataró (19), el Sant Andreu (18), el CE Mediterrani (17) i el Tenerife Echeyde (12). Amb vista a la copa, la classificació de lliga és indiferent perquè els emparellaments es faran per sorteig pur, sense caps de sèrie.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)