Pàdel

Sainz i Marrero passen a la semifinal del Master Final de Madrid

La catalana i la canària han derrotat per 7-5 i 6-0 Brea i Amatriaín en els quarts

La barcelonina Lucía sainz i la canaria establerta a Catalunya Marta Marrero jugaran la semifinal de l’Estrella Damm Master Final 2021 que s’està disputant a Madrid. En el primer quart de final de la competició han derrotat per 7-5 i 6-0 en una hora i mitja a la parella formada per l’argentina Delfi Brea i la navarresa Elisabet Amatriaín. El primer set ha sigut molt disputat, amb trencaments de servei per part de les dues parelles i alternatives en el marcador (2-0, 2-4 i 5-5), fins que la catalana i la canària han guanyat els dos darrers jocs i s’han imposat per 7-5 després de més d’una hora de lluita. El segon set ha estat molt més plàcid i l’argentina i la navarresa no han pogut oposar resistència i han cedit per 6-0.

Demà entrarà en acció l’altre catalana en la competició, la reusenca Ara Sánchez, que fa parella amb l’extremenya Paula Josemaría i disputaran el darrer partit de quarts de final (17 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)