Natació

Vall és 19a en els 50 braça en l’inici del mundial

Natació. La barcelonina no s’ha classificat per a la semifinal. Corró i Pérez tampoc han entrat en la final dels 400 m estils

La primera jornada del mundial de piscina curta que s’està disputant a Abu Dhabi no va ser propícia per a les nedadores dels clubs catalans, que no van poder superar les seves primeres curses. Jessica Vall va quedar fora de la semifinal dels 50 m braça, la seva distància més fluixa en aquest estil, amb què va iniciar la seva participació en la competició. La barcelonina del CN Sant Andreu va fer el 19è temps de totes les participants amb 30.56, i no va poder estar entre les 16 millors que van passar a les semifinals.

En els 400 m estils la nedadora d’Inca del CN Sabadell, Cata Corró, i la madrilenya del CN Barcelona, Jimena Pérez, no es van poder classificar per a la final de les vuit millors. Cata Corró va acabar la tretzena de totes les participants amb 4:35.74 i Jimena Pérez va ocupar el lloc 19 amb 4:39.88.

Rècord mundial

La nadadora de Hong Kong Siobhan Haughey va batre el primer rècord mundial del campionat en guanyar el títol dels 200 m lliure amb 1:50.31 i superar l’anterior plusmarca d’1:50.47, que datava del 2017.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)